ПОГОДНОСТИ

Нудиме:
 • Координација и поврзаност
  помегу вас и нашите Македоски
  партнери -компании
 • Примамливи цени
  ,флексибилност краток рок на
  испорака
 • Контрола на производите од
  страна на нашиот стручен тим во
  Германија И Македонија-од самиот
  почеток на изработка на моделот
  па се до испорака на производните
  налози .


Вашата задоволност за квалитет на

производите и на нашата работа
е нашиот најголем приоритет
со задоволство ве очекуваме
да не контактирате

Tel: +49 (0) 83 23 / 9 99 71-19